山靜 Tranquility

故事始於一個絕佳的景致與山邊小屋,建築與空間適應了世代交移的變化,山居生活有了新的面貌。 The story begins with an excellent landscape and a cottage next to a mountain. The construction and space has coped with the changes of generation alteration, and the life in a mountain has a brand new appearance. Roof, Memories During the renovation, the original roof has been conserved, and a wooden T-bar is added as the light track. The intricate lights and shadows match the hollow-cutting walls and pillars in the stairwell. The lights and shadows come and go, but the time stays. We re-arrange the circulation, to make the duplexes that tramp over the mountain become individual and lucid, while interlocking and concatenating each other. The original layout of the second floor was two small rooms. We have pushed out a square box outward from the original structure, so that a chance to gaze occurs between the box and the original building. The master bedroom embraces the excellent view from the L-shape double side window. From interior to exterior, the new balcony becomes a layer between the space and the mountain view, and contains a playful combination of multi-angles of the life. 

豪宅設計-山靜-客廳 豪宅設計-山靜-客廳 豪宅設計-山靜-客廳 豪宅設計-山靜-客廳 豪宅設計-山靜-客廳 豪宅設計-山靜-客廳 豪宅設計-山靜-客廳 豪宅設計-山靜-客廳 豪宅設計-山靜-廊道 豪宅設計-山靜-客廳 豪宅設計-山靜-客廳 豪宅設計-山靜-客廳 豪宅設計-山靜-客廳 豪宅設計-山靜-浴廁 豪宅設計-山靜-浴廁 豪宅設計-山靜-浴廁 豪宅設計-山靜-臥房 豪宅設計-山靜-臥房 豪宅設計-山靜-臥房 豪宅設計-山靜-浴廁

BACK